Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

Αγαπητό μου μπλογκ,

Σήμερα θα πάμε με τις κόρες του Τσα σε γνωστή καφετέρια της Γλυφάδας (που λεει και το Σταρ). Πολύ πιθανόν να πετύχουμε την Έφη Θώδη, τον Εθνικό μας Σταρ και άλλα σούργελα τις εγχώριας σόουμπιζ... Α! Θα περάσουμε καλά! Γι αυτό να είσαι σίγουρο.

Αλλάζοντας θέμα...χτες είδα το πρώτο επεισόδιο μιας καινούργιας κορεάτικης σειράς με τίτλο: One Mom Three Dads και αν κρίνω από αυτά που είδα μπορεί αυτή η σειρά να γίνει η αγαπημένη μου κερδίζοντας το Full House. Μια γυναίκα μένει έγκυος με τεχνητή γονιμοποίηση αφού ο άντρας της δεν μπορεί να τεκνοποιήσει. Το πρόβλημα είναι ότι εκείνος χρησιμοποιεί το σπέρμα των 3 καλύτερων του φίλων εν αγνοία της (και των φίλων του). Όταν αυτός σκοτώνεται σε τροχαίο, οι φίλοι του ανακαλύπτουν την αλήθεια αλλά δεν ξέρουν ποιανού είναι το παιδί. Και πως να το πουν και στην γυναίκα αφού είχαν ορκιστεί να ο κρατήσουν μυστικό; Και πως θα αναλάβουν ευθύνες όταν είναι και οι 3 εντελώς ανώριμοι εργένηδες;
Το πρώτο επεισόδιο είχε τόσο γέλιο που χτυπιόμουν σα το ψάρι κάτω. Ήταν ξεκαρδιστικό! Μακάρι να συνεχίσει έσι. Παίζει η όμορφη Eugene και επίσης ο πιο εκφραστικός Κορεάτης ηθοποιός ο Jae Hee (κάνει έναν παρδαλό mangaka) και ομολογώ πως αυτός είναι η αιτία που ήθελα να δω τη σειρά. Αλλά με κέρδισε το στόρι!


Αχ Jae Hee κουκλάκι!



Δεν μπορούσα να μην τον βάλω σε μια φωτογραφία να τον χαζεύω...

Ιιιιικ! Κοίτα την ώρα! Θα αργήσω αν εν πάω να ετοιμαστώ τώρα! Αγαπητό μου μπλογκ σε αφήνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια: